Tristar keuken model Radius

Deze greeploze Tristar keuken model Radius is uitgevoerd in wit hoogglans gelakt.
De greeplijsten zijn uitgevoerd in RVS kleur. Bij de hoge kast is een vertikaal greepprofiel achter de deur geplaatst om de deur via de zijkant te openen.

Het composieten werkblad van Diresco in de kleur belgian fog in de velvet (matte) afwerking. Het werkblad is opgedikt naar 2 cm en loopt door in de vensterbank.
Ook hier kunnen we lekker zitten aan het schiereiland. De keuken is hier het hart van het huis. De spoelbak is voorzien van een handig vergiet. Als deze er uit is hebben we de volledige ruimte van de spoelbak tot onze beschikking.

Veel bergruimte in de ondiepe servieskasten, een strakke wand die vooral functioneel is.

De Bosch combioven, koffiemachine en warmhoudlade zijn netjes in de muur weggewerkt op makkelijk werkbare hoogte. Hierdoor is het werkblad ervoor volledig te gebruiken. De apparatuur is geheel met hoogglans omlijsting afgewerkt.

Boven de inductiekookplaat hangt de Novy Mood afzuigkap. Deze recirculatie kap is tevens de verlichting boven de kookplaat. Door de kookfilters hoeft er geen slang naar buiten aangelegd te worden.

Contact

Wilt u informatie, een bezoek aan onze showroom, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op hierover.

Patrick van Aken

Patrick van Aken

Eigenaar / Klantcontact

 

Ik wil:

Bezoekadres

Langstraat 269
6691 EE  Gendt
(alleen op afspraak)

Postadres

Brouwerslaan 40
6681 EA  Bemmel

Bedrijfsgegevens

Tel: (0481) 45 44 42
info@highlevelkeukens.nl

IBAN: NL78RABO0105722928
BIC: RABONL2U

K.v.K.: 09124628
BTW nr.: 1652.68.700.B.01