Tristar keuken model Radius

Deze greeploze Tristar keuken model Radius is uitgevoerd in wit hoogglans gelakt. De greeplijsten zijn uitgevoerd in RVS kleur. Welke geheel onder het werkblad doorlopen, ook bij de vormwanden.

Het zitje aan het eiland geeft veel sfeer en is veelzijdig te gebruiken, bijvoorbeeld om even een ontbijtje te nuttigen.

De werkbladhoogte is extra hoog. Door de onderkasten extra hoog te maken, en daardoor meer bergruimte te creëren, kan de plint gewoon laag blijven.

Het keramieken werkblad in de kleur basalt black is opgedikt naar 2.5 cm. De spoelbak van 50 cm breed is vlak in het werkblad ingelegd. De Quooker flex in RVS heeft een handige uittrekbare slang om ook de hoeken van de spoelbak te bereiken.

De hoge kasten zijn afgewerkt met rondom hoogglans gespoten stollen van 50 mm dikte. Dit komt ook weer terug op de kopeinden van het werkblad.

De Novy plafondunit in het wit valt bijna weg in het plafond waardoor dit zeer strak oogt.

Een leuk detail is het handdoeken rekje dat speciaal voor greeploze keukens is gemaakt.

Contact

Wilt u informatie, een bezoek aan onze showroom, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op hierover.

Patrick van Aken

Patrick van Aken

Eigenaar / Klantcontact

 

Ik wil:

Bezoekadres

Langstraat 269
6691 EE  Gendt
(alleen op afspraak)

Postadres

Brouwerslaan 40
6681 EA  Bemmel

Bedrijfsgegevens

Tel: (0481) 45 44 42
info@highlevelkeukens.nl

IBAN: NL78RABO0105722928
BIC: RABONL2U

K.v.K.: 09124628
BTW nr.: 1652.68.700.B.01